NA SHKRUANI RRETH KËRKESAVE TUAJA

  Na kontaktoni

  Faleminderit që keni zgjedhur TechPlus për të bërë blerjet tuaja për pajisje teknologjike. Ne jemi të lumtur që keni zgjedhur dyqanin tonë online dhe jemi vazhdimisht në gatishmëri që tu ndihmojmë që blerja juaj në platformën tonë tu lërë përshtypje sa më të mirë.

  •   Adresa : Rr. Xhemil Fluku, blloku Rinia, nr. 20, Prizren, 20000, Kosovë
  •   Info@techplus-ks.com  |   sales@techplus-ks.com
  •  +383(0)49/497-407

  Orari i punës për porositë online

  E hënë – E diel:  08:00 – 20:00