Altroparlant i elegant i qasshëm përmes bluetooth dhe USB

Altroparlant i elegant i qasshëm përmes bluetooth dhe USB

7.90 

Altroparlant mini si model i avancuar, i përshtatshëm për rritjën e zërit nga telefonet smart dhe pasijet tjera smart që përkrahin opsionet me WiFi ose Blutooth. Pajisja mbushet me USB Cable dhe koha mesatare e baterisë është 10 – 12 orë duke dëgjuar muzikë. Kjo paisje suporton edhe sd kartelat, aux, USB si dhe mund të degjohën kanalet e ndryshme te radiove.

Clear
SKU: N/A Categories: , ,

Share this product

Description

  • Emri prodhuesit: QIJIAGU
  • Communication: USB, WiFi, Blutooth, NFC
  • Bateri: Po
  • Power Bank: jo
  • Tipi: Portable
  • Numri i atroparlanteve: 1
  • I certifikuar: CE
  • Materiali përbërës: Metal dhe plastik
  • Audio zëri: 70% të pajisjës
  • Shtesa: radio, mp3, sd card, usb

Additional information

Ngjyra