Audio Sound Card Adapter USB AUX Adapter Splitter për PC Laptop

Audio Sound Card Adapter USB AUX Adapter Splitter për PC Laptop

2.90 

Audia adapter për llaptop shërben për pastrimin e zërit dhe mirkofonit për llaptop që kanë një aux port. 

Pastro
Dërgesa: për 24h Kategoritë: ,

Share this product

Përshkrimi

 

  • Modeli: Skatolly
  • Origjina: Kinë
  • Interface Type: Audio adapter
  • Materiali: Plastike
  • Pesha: 5g
  • Produkti: Kreativ
  • Stili: Audio and recorder adapter
  • I paketuar: Po
  • E koduar: Jo
  • Viti i prodhimit: 2019

Informacioni shtesë

Ngjyra

, ,