Bluetooth 5.0 Earphones 2200mAh me kuti mbushese 9D Stereo sportive

Sale!

Bluetooth 5.0 Earphones 2200mAh me kuti mbushese 9D Stereo sportive

19.90  17.90 

Degjuese TWS me bluetooth dhe wireless V5.0 9D sterio me kuti mbushese, degjuese me super bass, rezistente ndaj ujit dhe të paisura me mikrofon.

Përshkrimi në video:

Clear

Share this product

Description

 • Emri/Prodhuesi: Cmaos
 • Stili: In-Ear
 • Përbërja: plastike
 • Vendi i Prodhimit: Kina
 • Buton kontrollues: Touch (double touch)
 • Ndalues zëri: 1 touch
 • Komunikimi: Wireless
 • Tipi i WiFi: Bluetooth
 • Me Wireless: Po
 • Funksionon: për të gjitha Smart Phonet
 • Modeli: Sportive
 • Mbushesi: USB (pako) 
 • Power bank model: 2400MaH
 • Përkrah SD Kart: Jo
 • Rezistent ndaj ujit: Po
 • Ka mikrofon: Po

Additional information

Ngjyra