Bluetooth Airbuds me kuti mbushese Super BASS modeli Sportiv

Sale!

Bluetooth Airbuds me kuti mbushese Super BASS modeli Sportiv

25.90  19.90 

Degjuese TWS me bluetooth dhe wireless V5.0 9D sterio me kuti mbushese, degjuese me super bass, rezistente ndaj ujit dhe të paisura me mikrofon, modeli sportiv.

Përshkrimi në video:

Clear

Share this product

Description

 • Emri/Prodhuesi: TOPYING
 • Stili: In-Ear
 • Përbërja: plastike
 • Vendi i Prodhimit: Kina
 • Buton kontrollues: Touch (double touch)
 • Ndalues zëri: 1 touch
 • Komunikimi: Wireless
 • Tipi i WiFi: Bluetooth
 • Me Wireless: Po
 • Funksionon: për të gjitha Smart Phonet
 • Modeli: Sportive
 • Mbushesi: USB (pako) 
 • Power bank model: 2400MaH
 • Përkrah SD Kart: Jo
 • Rezistent ndaj ujit: Po
 • Ka mikrofon: Po

Additional information

Ngjyra