Bluetooth Wireless Headphones with mic Sport TWS

Zbrijte!

Bluetooth Wireless Headphones with mic Sport TWS

23.99  16.90 

Degjuese TWS  me bluetooth dhe wireless V5.0 me kuti mbushese, degjuese me super bass, rezistente ndaj ujit dhe të pisura me mikrofon.

Pastro
Dërgesa: për 24h Kategoritë: , , ,

Share this product

Përshkrimi

 • Emri/Prodhuesi: Topying
 • Stili: In-Ear
 • Përbërja: plastike
 • Vendi i Prodhimit: Kina
 • Buton kontrollues: Touch (double touch)
 • Ndalues zëri: 1 touch
 • Komunikimi: Wireless
 • Tipi i WiFi: Bluetooth
 • Me Wireless: Po
 • Funksionon: për të gjitha Smart Phonet
 • Modeli: Sportive
 • Mbushesi: USB (pako) type C
 • Përkrah SD Kart: Jo
 • Rezistent ndaj ujit: Po
 • Ka mikrofon: Po

Informacioni shtesë

Ngjyra