Cable 3×1 për tip B, C dhe iPhone

Cable 3×1 për tip B, C dhe iPhone

4.99 

Kabllo për mbushje telefonash 3X1 për telefon të modeleve Micro, C dhe iPhone.

Pastro
Dërgesa: për 24h Kategoritë: ,

Share this product

Përshkrimi

 

Informacioni shtesë

Ngjyra