Degjuese Gaming HP 100

Zbrijte!

Degjuese Gaming HP 100

29.99  19.99 

Degjuese HP 5000mAh i qasshëm përmes kabllove Aux, degjuese me 9D sterio dhe super bass, i përshtatshëm për përdorime profesionale me muzikë dhe për gaming.

Pastro
Dërgesa: për 24h Kategoritë: , , ,

Share this product

Përshkrimi

 • Emri/Prodhuesi: HP
 • Stili: me kabllo
 • Përbërja: plastike dhe alumin
 • Vendi i Prodhimit: USA
 • Buton kontrollues: Buttons
 • Ndalues zëri: buton
 • Komunikimi: me kabell
 • Me Wireless: Jo
 • Funksionon: për të gjitha Smart Phonet dhe PC-të
 • Modeli: Gaming
 • Mbushesi: ska
 • Përkrah SD Kart: Jo
 • Ka mikrofon: Po

Informacioni shtesë

Ngjyra