Degjuese me kabëll për gaming dhe muzikë

Degjuese me kabëll për gaming dhe muzikë

8.90 

Degjuese TWS me kabëll, me super bass, të përshtatshme për videolojra kompjuterike dhe për studio.

Pastro
Dërgesa: për 24h Kategoritë: , , ,

Share this product

Përshkrimi

 • Emri/Prodhuesi: TWS
 • Stili: In-Ear
 • Përbërja: plastike dhe alumin
 • Vendi i Prodhimit: Kina
 • Buton kontrollues: Buttons
 • Ndalues zëri: 1 touch
 • Komunikimi: Kabllo
 • Me Wireless: Jo
 • Aplikacion përkahes: Jo
 • Funksionon: për të gjitha Smart Phonet dhe PC-të
 • Modeli: Sportive dhe Gaming
 • Mbushesi: Aux
 • Përkrah SD Kart: Jo
 • Rezistent ndaj ujit: Jo
 • Ka mikrofon: Po

Informacioni shtesë

Ngjyra