Degjuese wireless me magnet modeli XT11

Degjuese wireless me magnet modeli XT11

5.90 

Degjuese wireless me magnet modeli XT11 për dëgjim muzike gjatë aktiviteteve sportive, të lehta dhe të përshtatshme për tu mbajtur, punojnë me të gjitha llojet e smartfoneve.

Pastro
Dërgesa: për 24h Kategoritë: , , ,

Share this product

Përshkrimi

 

 • Emri/Prodhuesi: XCZJ
 • Stili: In-Ear
 • Përbërja: plastike
 • Vendi i Prodhimit: Kina
 • Buton kontrollues: Po
 • Ndalues zëri: Po
 • Komunikimi: Wireless
 • Kontroll zëri: po
 • Tipi i WiFi: Bluetooth
 • Me Wireless: Po
 • Aplikacion përkahes: Po
 • Funksionon: për të gjitha Smart Phonet
 • Modeli: mini
 • Mbushesi: rryme/usb
 • Përkrah SD Kart: Jo
 • Rezistent ndaj ujit: jo
 • Ka mikrofon: Po

Informacioni shtesë

Ngjyra

, ,