Degjuese Wireless modeli K23

Zbrijte!

Degjuese Wireless modeli K23

9.90  7.50 

Degjuese Modeli K23 me Bluetooth V3.0 3500mAh mbushën përmes portit USB, degjuese me 7D sterio dhe bass, posedon hapësirën për SD Card, e pajisur me butona për komand si dhe mikrofon.

Pastro
Dërgesa: për 24h Kategoritë: , , ,

Share this product

Përshkrimi

 • Emri/Prodhuesi: K23
 • Stili: In-Ear
 • Përbërja: plastike
 • Vendi i Prodhimit: Kina
 • Buton kontrollues: Buttons
 • Ndalues zëri: 1 touch
 • Komunikimi: Wireless
 • Tipi i WiFi: Bluetooth
 • Me Wireless: Po
 • Funksionon: për të gjitha Smart Phonet dhe PC-të
 • Modeli: Sportive dhe Gaming
 • Mbushesi: USB
 • Përkrah SD Kart: Po
 • Rezistent ndaj ujit: Jo
 • Ka mikrofon: Po
 • Shtesa: SD Card dhe MP3

Informacioni shtesë

Ngjyra