Degjuese Wireless modeli STN – 13

Sale!

Degjuese Wireless modeli STN – 13

19.99  15.99 

Degjuese TWS Bluetooth V5.0 3500mAh mbushën përmes portit USB, degjuese me 9D sterio dhe super bass, posedon hapësirën për SD Card, e pisur me butona për komand si dhe mikrofon.

Clear

Share this product

Description

 • Emri/Prodhuesi: TWS
 • Stili: In-Ear
 • Përbërja: plastike dhe alumin
 • Vendi i Prodhimit: Kina
 • Buton kontrollues: Buttons
 • Ndalues zëri: 1 touch
 • Komunikimi: Wireless
 • Tipi i WiFi: Bluetooth
 • Me Wireless: Po
 • Aplikacion përkahes: Po
 • Funksionon: për të gjitha Smart Phonet dhe PC-të
 • Modeli: Sportive dhe Gaming
 • Mbushesi: USB
 • Përkrah SD Kart: Po
 • Rezistent ndaj ujit: Jo
 • Ka mikrofon: Po

Additional information

Ngjyra