Drone mini me WiFi dhe HD kamerë

Sale!

Drone mini me WiFi dhe HD kamerë

49.99  34.99 

Dron i vogel me kamer 1080P që dirigjohet përmes kontroller me qasje të drejtë përdrejtë në formë WiFi-je. Kontrollori e menaxhon dronin në nje distance nga 100 deri 200 metra dhe mudn të incizoj nga 10 deri në 15 minuta me një mbushje të baterisë.

Clear

Share this product

Description

 

 • Brendi: Uiettss
 • Specifikat: 1080p HD Video Recording
 • Prodhuesi: Kinë
 • Kamera e integruar: Po
 • Madhesia e senzorit: 1/6.0 inches
 • Distanca e kontrollit: 100 deri 200 metra
 • Zoomi optik: 50x
 • FPV Operration: Po
 • Kanle të kontrollit: 4 kanale
 • Frekuenca: 2.4Ghz
 • Qasja – menaxhimi: APP Controller
 • Qasja – menaxhimi: Remote Control
 • Qasja – menaxhimi: Kyqje përmes Wi-Fi
 • Pixels: 16 million

Additional information

Ngjyra