FM Modulator Carc7 Bluetooth

FM Modulator Carc7 Bluetooth

5.90 

Paisje për dëgjimin e muzikës dhe radios në veturë, i qasshëm përmes Blootothit, me USB dhe Aux dalje i pranon të gjitha llogjet e kartelave dhe USB-ve.

Clear

Share this product

Description

  • Produkti: Carc7
  • Origjina: Kina
  • Dimensionet: 80mm x 100mm x 25mm
  • Modeli: 20178731
  • Mbushesi: 5V 2.1A
  • Qasja: Bluetooth
  • Tipi i materialit: ABS
  • Voltazhi: 12V
  • Pesha: 90g
  • Specifika speciale: One-Button Operation Car Charger

Additional information

Ngjyra