GPS e vogel modeli 07 me magnet dhe i përkrah me SD Card

GPS e vogel modeli 07 me magnet dhe i përkrah me SD Card

11.90 

GPS magnetike përkra sim kartelat dhe SD Kartelat të të gjitha llojeve, montohet qoftë në makinë, qantë, shtëpi, pjesë tjera të fshehta për të monitoruar objektet apo njerëzit ka shkojjnë dhe levizjet et tyre. Bateria në gjendje aktive e mban nga 2-3 ditë ndërsa në sleep mode deri në 10 ditë. 

Clear

Share this product

Description

 

 • Modeli: Weigav
 • Origjina: Kinë
 • Interface Type: Remote Controler
 • Materiali: plastike
 • Pesha: 20g
 • Produkti: Creative
 • Stili: 35mm*20mm*14mm
 • E paketuar: Po
 • E koduar: Jo
 • Viti i prodhimit: 2019
 • Pjesë ekstra: mbushësi dhe bateritë

Additional information

Ngjyra

, ,