HDD USB 3.0 – Hard Disk i jashtem 60GB, 500GB dhe 1TB

Zbrijte!

HDD USB 3.0 – Hard Disk i jashtem 60GB, 500GB dhe 1TB

22.90 59.00 

Samsung HDD disk me shpejtësi të lartë të qasjes dhe siguri, me modelet e fundit estetike të prodhuara, gjithashtu vjen me hapësira deri në 1TB, janë modele mikro – atraktive të lehta për tu ruajtur dhe të përshtatshëm për përdorim, i prodhuar në vitin 2014.

Pastro
Dërgesa: për 24h Kategoritë: ,

Share this product

Përshkrimi

 

 • Prodhuesi: Samsung
 • Tipi i diskut: HDD
 • Vendi i prodhiit: Korea e Jugut
 • Produkti: I ri
 • Madhësia: 2.5″
 • Aplikacioni: Laptop
 • Flash Type: 3.0
 • Certifikate: CE
 • I paketuar: Po
 • Tipi: HDD
 • Type: 3.0
 • Kapaciteti: 60GB deri në 1TB
 • Produkti: Samsung  HDD
 • Interface: GGbp/s

Informacioni shtesë

HDD

1TB, 500GB, 60GB

Ngjyra