Incizues zeri-diktafon në formë USB

Incizues zeri-diktafon në formë USB

13.99 

Diktafon atraktiv në formë USB-je përkrah të gjitha llojete e micro SD Kartat me kapacitet deir në 32 GB. Me një mbushje të thjeshtë që mbushët përmes fujes në një paisje kompjuterike, PC ose llaptop, diktafoni mund të incizoj deri në 72 orë.

Clear

Share this product

Description

 • Emri/Prodhuesi: SZKOSTON
 • Stili: USB Recorder
 • Përbërja: plastike dhe alumin
 • Vendi i Prodhimit: Kina
 • Buton kontrollues: Po
 • Mbushësi: USB
 • Me Wireless: Jo
 • Aplikacion përkahes: Po
 • Hapësira: Deri në 32 GB SD Card
 • Rezistent ndaj ujit: Jo
 • Koha e incizimit: 72 orë
 • Super kalitet të incizimit

Additional information

Ngjyra