Kamera poq me Wifi dhe dirtë të integruar

Sale!

Kamera poq me Wifi dhe dirtë të integruar

29.90  25.90 

Kamere në formë të poqit elektrik, kyqet drejtëpërdrejti në hapsirën e poqit – llëmbës dhe konfigurohet përmes aplikacionit të instalur nga android ose IOS nga ku menaxhohen shërbimet si incizimi, fotografimi, aktivizimi i rrymës dhe inicizimt etj.

Clear
SKU: N/A Categories: ,

Share this product

Description

 • Emri i Brandit: Aqara
 • Formati: MP4
 • Prodhuesi: Kinë
 • Memorie: jo
 • Altroparlantë: Jo
 • I paketuar: Po
 • Mikrofon të jashtëm: Jo
 • Mikrofon të brendshëm: po
 • Kyqet përmes: WiFi
 • Ngjyra: bardhë
 • Memoria: Përkrah SD Card deri në 128GB
 • Tipi: IP kamera
 • Karakterisitka 1: Mund të incizoj derisa është në rrymë
 • Karakteristika 2: Incizues super kualitet
 • Karakteristika 3: Paisje e vogel, e lehtë për tu bartur me vete

Additional information

Ngjyra