Karaoke Microphone and speaker Q7

Karaoke Microphone and speaker Q7

12.00 

Mikrofon atraktiv për apasionant të muzikës fillestare që sherben si atroparlantë për muzikë. Paisje mbushet me USB Cable dhe koha mesatare e baterisë është 6 orë.

Pastro

Share this product

Përshkrimi

 • Emri/Prodhuesi: Karaoke
 • Stili: Microphone in air
 • Përbërja: plastike dhe alumin
 • Vendi i Prodhimit: Kina
 • Buton kontrollues: Buttons
 • Ndalues zëri: 1 touch
 • Komunikimi: Wireless
 • Tipi i WiFi: Bluetooth
 • Me Wireless: Po
 • Aplikacion përkahes: Po
 • Mbushesi: USB
 • Rezistent ndaj ujit: Jo
 • Ka mikrofon: Po

Informacioni shtesë

Ngjyra