KingSpec Hard disk SSD nga 256GB, SATA 3.0

Zbrijte!

KingSpec Hard disk SSD nga 256GB, SATA 3.0

39.99  34.99 

SSD disk me shpejtësi të lartë të qasjes dhe siguri, vjenë me hapësira deri në 256GB, është një model mikro – atraktiv i lehtë për tu ruajtur dhe i përshtatshëm për përdorim, i prodhuar në vitin 2020.

Pastro
Dërgesa: për 24h Kategoritë: ,

Share this product

Përshkrimi

 • Prodhuesi: KingSpec
 • Tipi i diskut: SATAIII
 • Tipi: SATA
 • Modeli: SATAII
 • Vendi i prodhiit: Kina
 • Produkti: I ri
 • Controller: MK8115/INIC6081/MAS0902/SM2259XT
 • Read/Write Speed: 400~500/300~450 mb/s
 • Madhësia: 2.5″
 • Aplikacioni: Laptop
 • Flash Type: TLC
 • Certifikate: CE
 • Certifikate: FCC
 • Certifikate: RoHS
 • Certifikate: KC
 • I paketuar: Po
 • Tipi: Internal
 • Tipi: SSD
 • Type: 3.0  SATAIII SSD
 • Kapaciteti: 64GB deri në 1TB
 • Koha e qasjes: 0.2ms
 • Garacnioni nga prodhuesi: 3 vite
 • Produkti: KingSpec SATAIII SATA3 SSD HDD Solid State Hard Drive Disk 120GB
 • Interface: SATAIII (6Gbp/s)

Informacioni shtesë

Kapaciteti SSD

, , ,