Konvertues 3×1 për transferin e portit USB në C dhe A port

Konvertues 3×1 për transferin e portit USB në C dhe A port

2.90 

Konvertues 3×1 për transferin e portit USB në C dhe A port, i përshtatshëm për transfer të të dhënave nga USB në telefona apo e kundërta, nga telefonat mobil në USB dhe PC.

Pastro
Dërgesa: për 24h Kategoritë: , , , ,

Share this product

Përshkrimi

 

  • Emri i brendit: Stonego
  • Origjina: Kinë

Informacioni shtesë

Ngjyra