Lexues kartelash mini 4 në 1, me shpejtësi të lartë të transferit tipi USB 2.0

Lexues kartelash mini 4 në 1, me shpejtësi të lartë të transferit tipi USB 2.0

4.90 

Lexues SD kartash mini 4 në 1, me shpejtësi të lartë  vjen me një model mikro shumë atraktiv në formë USB-je, i lehtë për tu ruajtur dhe i përshtatshëm për përdorim me të gjitha pasijet kompjuterike.

Clear

Share this product

Description

  • Prodhuesi: Banolroox
  • Interfejsi: All in one
  • Portet: 4
  • Origjina: Kina
  • Funksioni: Lexues
  • I paketuar: Po
  • Plug Standard: EU
  • Ngjyra: zezë
  • Statusi i prodiktit: 2 të disponueshme
  • Length: 35mm

 

Additional information

Ngjyra