Mbushës për veturë fast charger me Bluetooth dhe FM muzik + USB

Mbushës për veturë fast charger me Bluetooth dhe FM muzik + USB

5.90 

Mubshës për telefona dhe paisje për dëgjimin e muzikës në veturë përmes bluetooth, USB ose FM Radio. Mbushesi është fast – i shpejtë 3.0.

Clear

Share this product

Description

 

 • Emri/Prodhuesi: Kebidu
 • Stili: car
 • Përbërja: plastike e fortë
 • Vendi i Prodhimit: Kina
 • Buton kontrollues: Po
 • Ndalues zëri: Po
 • Komunikimi: Bluetooth
 • Kontroll zëri: po
 • Aplikacion përkahes: Jo
 • Funksionon: për të gjitha veturat
 • Modeli: mini
 • Mbushesi: rryme/usb
 • Përkrah SD Kart: Jo
 • Rezistent ndaj ujit: jo

Additional information

Ngjyra

, ,