Mbushës origjinal supër i shpejtë për modelet e reja të Samsung Galaxy me C port

Mbushës origjinal supër i shpejtë për modelet e reja të Samsung Galaxy me C port

12.50 

Mbushës super i shpejtë Samsung origjinal, i përshtatshëm për mbushjën e të gjithë llojeve të smartfoneve samsung dhe llojeve tjera android, duke përfshirë modelet e fundit të Samsung si Samsung 20 Ultra, S21, S21 Ultra. 

Clear
SKU: N/A Categories: ,

Share this product

Description

  • Input: DC11-30V/ 100-240V -50-60Hz 0.5A
  • Output: DC 12.0V 2.1Aor/DC 9V, 1.67 Aor /DC 5.0V, 2.0A or
  • Fast charging (Max.25W)
  • Backward Compatibility
  • Dual Fast Charge ( Up to 25W for each)
  • Fits: Samsung Galaxy Note 10, 20, Galaxy S10,S20,S21, S10, C10,G920 or others ANDROID NEW BRANDS

 

Additional information

Ngjyra

Tipi

C