Mbushës telefonash për makinë, model 4.0 me 3 porte

Mbushës telefonash për makinë, model 4.0 me 3 porte

3.90 

Paisje për mbushjën e smartfonave dhe paisjeve tjera elektronike që mbushën përmes kabllove USB dhe të ngjashme, i njëjti posedon 3 porte me 2100mhp.

Clear

Share this product

Description

Additional information

Ngjyra