Micro SD Card 64GB klasi 10

Zbrijte!

Micro SD Card 64GB klasi 10

12.90  8.90 

SD Card me shpejtësi të lartë deri më 64GB vjen me një model mikro shumë atraktiv i lehtë për tu ruajtur dhe i përshtatshëm për ruajtje.

Pastro
Dërgesa: për 24h Kategoritë: ,

Share this product

Përshkrimi

Rreth kapacitetit:    

 •     128M=  mesatarisht 110M-115M
 •      8GB = mesatarisht  6.9GB-7.3GB
 •     16GB = mesatarisht 14GB – 15GB​
 •     32GB = mesatarisht 28GB – 30GB
 •     64GB = mesatarisht 58GB – 60GB
 • Prodhuesi: Lamiwei
 • Origjina: China
 • Produkt i certifikuar: CE
 • Interfejsi: LemiweiTF-04
 • Pesha: 2g
 • Modeli: C 10
 • Tipi: Kreativ
 • E paketuar: Po
 • Encryption: Jo
 • Viti i prodhimit: 2019

 

Informacioni shtesë

SD Card

, , ,