Model i ri i MP4 që shërben për dëgjim muzike dhe incizim (diktafon) 4GB

Sale!

Model i ri i MP4 që shërben për dëgjim muzike dhe incizim (diktafon) 4GB

50.00  25.00 

Model i ri i MP3 për dëgjim muzike si dhe për incizim (diktafon) me kapacitet të vetin prej 4GB, gjithashtu përkrah edhe SD Kartela deri në 128 GB. I vogël dhe i përshtatshëm për me e mbajt në gjep, i qasshëm përmes Bluetooth e gjithashtu posedon edhe FM Radio.  

Shënime të rëndësishme për paisjën:

 1. Mund të lidhët vetëm me dëgjuesët ose altroparlantet me bluetooth, e jo edhe me telefonat smart apo kompjuterët.
 2. Radio nuk mund të dëgjoni përmes bluetoothit, por vetëm përmes dëgjuesve me kabëll. 
 3. Nuk shërben për ruajtjën dhe shkëmbimin e të dhënave tjera, përpos audio fajllave.
 4. Si ta përdori Bluetoothin? Fillimisht e kërkoni paisjën që duhet të lidhët me bluetooth , e më pastaj e zgjedh “play all the music”.
Clear

Share this product

Description

 • Emri/Prodhuesi: Noen
 • Stili: MP3&Dictafon
 • Përbërja: alumin – metal
 • Vendi i Prodhimit: Kina
 • Buton kontrollues: Po
 • Përkrah audi0: wma, mp3, mp4, ape, avi
 • Komunikimi: Bluetooth, SD Card, PC cable
 • WIFI: Jo
 • Funsion: Voice Recorder
 • Funsion: E-Book Reading
 • Funsion: FM Radio
 • Funsion: Games
 • Me Wireless: Po
 • Funksionon: për të gjitha Smart Phonet
 • Modeli: Sportive
 • Mbushesi: USB (pako)
 • Përkrah SD Kart: Jo
 • Rezistent ndaj ujit: Jo
 • Ka mikrofon: Po
 • Dimensions (WxHxD): 97mm*8mm*38mm
 • Model Number: T03
 • Memory capacity: 4GB
 • Funsion: bluetooth
 • Funsion: Photo Viewer
 • I paketuar: jo

Additional information

Ngjyra