TWS R20 degjuese me Bluetooth me super bass

Zbrijte!

TWS R20 degjuese me Bluetooth me super bass

19.99  14.99 

Degjuese TWS Bluetooth 5.0 3500mAh me kuti mbushese me Wireless, degjuese me 9D sterio dhe bass.

Pastro
Dërgesa: për 24h Kategoritë: , , ,

Share this product

Përshkrimi

 • Emri/Prodhuesi: NAGFAK
 • Stili: In-Ear
 • Përbërja: plastike dhe alumin
 • Vendi i Prodhimit: Kina
 • Buton kontrollues: Po
 • Ndalues zëri: Po
 • Komunikimi: Wireless
 • Kontroll zëri: po
 • Tipi i WiFi: Bluetooth
 • Me Wireless: Po
 • Aplikacion përkahes: Po
 • Funksionon: për të gjitha Smart Phonet
 • Modeli: Sportive
 • Mbushesi: USB
 • Përkrah SD Kart: Jo
 • Rezistent ndaj ujit: Po
 • Ka mikrofon: Po

Informacioni shtesë

Ngjyra