Oksimeter për matje të oksigjenit në gjak

Zbrijte!

Oksimeter për matje të oksigjenit në gjak

23.90  12.90 

Aparat për matjen e oksigjenit në gjak, origjinal dhe prej modeleve më të fundit të prodhuara të këtij lloji. 

Pastro
Dërgesa: për 24h Kategoritë: ,

Share this product

Përshkrimi

  • Modeli: meterk
  • Certifikata: CE
  • Origjina: Kinë
  • Modeli: Fingertip oximeter

Informacioni shtesë

Ngjyra