Orë e menqur model i ri me Android dhe IOS

Sale!

Orë e menqur model i ri me Android dhe IOS

15.90  9.90 

Orë e menqur e skinkronizuar me telefon për menaxhim ta aplikacioneve, mat shtypjen e gjakut, oksigjenin në gjak, ecjen, kaloritë e shpenzuara, konektohet me telefonin përmes bluetooth nga ku menaxhohen thirrjet telefonike, kamera si dhe mesazhet në rrjetet sociale.

Për më shumë vidon më poshtë.

Clear
SKU: N/A Categories: ,

Share this product

Description

 • Brand Name: NoEnName_Null
 • Mechanism: No
 • Origin: CN(Origin)
 • SIM Card Available: No
 • System: None
 • GPS: No
 • Type: On Wrist
 • Compatibility: All Compatible
 • ROM: <128MB
 • Function: Passometer
 • Function: Fitness Tracker
 • Function: Sleep Tracker
 • Function: Message Reminder
 • Function: Call Reminder
 • Function: Push Message
 • Function: Alarm Clock
 • Function: Week
 • Function: Heart Rate Tracker
 • Rear Camera: None
 • Language: english
 • Language: Russian
 • Language: Spanish
 • Language: Portuguese
 • Language: French
 • Language: German
 • Language: Korean
 • Language: Japanese
 • Language: Arabic
 • RAM: <128MB
 • Waterproof Grade: Life Waterproof
 • Multiple Dials: No
 • Certification: NONE
 • Battery Capacity: 120-180mAh
 • Network Mode: None
 • Style: Sport
 • Movement Type: Electronic
 • Screen Shape: Square
 • Resolution: 240*240
 • Case Material: Alloy
 • Band Material: Rubber
 

 • Application Age Group: Adult
 • Battery Detachable: No
 • Band Detachable: Yes
 • Watch Feature 1: Bluetooth Sport Watch
 • Watch Feature 2: IP67 Waterproof
 • Watch Feature 3: Fitness Tracker Smart Watch
 • Watch Feature 4: Heart Rate Monitor Smart Watch
 • Model: Y68 D20 Smart Watch
 • Language: english
 • Language: Russian
 • Language: Spanish
 • Language: Portuguese
 • Language: French
 • Language: German
 • Language: Korean
 • Language: Japanese
 • Language: Arabic
 • RAM: <128MB
 • Waterproof Grade: Life Waterproof
 • Multiple Dials: No
 • Certification: NONE
 • Battery Capacity: 120-180mAh
 • Network Mode: None
 • Style: Sport
 • Movement Type: Electronic
 • Screen Shape: Square
 • Resolution: 240*240
 • Case Material: Alloy
 • Band Material: Rubber
 • Application Age Group: Adult
 • Battery Detachable: No
 • Band Detachable: Yes
 • Watch Feature 1: Bluetooth Sport Watch
 • Watch Feature 2: IP67 Waterproof
 • Watch Feature 3: Fitness Tracker Smart Watch
 • Watch Feature 4: Heart Rate Monitor Smart Watch
 • Model: Y68 D20 Smart Watch

Additional information

Ngjyra