PK i12 Wireless headphones me kuti mbushese

Zbrijte!

PK i12 Wireless headphones me kuti mbushese

19.90  12.90 

Degjuese TWS i12 me bluetooth dhe wireless V5.0 me kuti mbushese, degjuese me super bass, R dhe L të paisura me mikrofon.

Pastro
Dërgesa: për 24h Kategoritë: , , ,

Share this product

Përshkrimi

 • Emri/Prodhuesi: Ashibogole
 • Stili: In-Ear
 • Përbërja: plastike
 • Vendi i Prodhimit: Kina
 • Buton kontrollues: Touch (double touch)
 • Ndalues zëri: 1 touch
 • Komunikimi: Wireless
 • Tipi i WiFi: Bluetooth
 • Me Wireless: Po
 • Funksionon: për të gjitha Smart Phonet
 • Modeli: Sportive
 • Mbushesi: USB (pako)
 • Përkrah SD Kart: Jo
 • Rezistent ndaj ujit: Jo
 • Ka mikrofon: Po

Informacioni shtesë

Ngjyra