Q2 TWS degjuese me Bluetooth 5.0 Wireless

Zbrijte!

Q2 TWS degjuese me Bluetooth 5.0 Wireless

15.99  9.99 

Degjuese TWS Q2 Bluetooth V5.0 me kuti mbushese me Wireless, degjuese me super bass, rezistente ndaj ujit dhe të pisura me mikrofon.

Pastro
Dërgesa: për 24h Kategoritë: , , ,

Share this product

Përshkrimi

 • Emri/Prodhuesi: Tellunow
 • Stili: In-Ear
 • Përbërja: plastike
 • Vendi i Prodhimit: Kina
 • Buton kontrollues: Touch (double touch)
 • Ndalues zëri: 1 touch
 • Komunikimi: Wireless
 • Tipi i WiFi: Bluetooth
 • Me Wireless: Po
 • Funksionon: për të gjitha Smart Phonet
 • Modeli: Sportive
 • Mbushesi: USB (pako)
 • Përkrah SD Kart: Jo
 • Rezistent ndaj ujit: Po
 • Ka mikrofon: Po

Informacioni shtesë

Ngjyra