R20 TWS dëgjuese me bluetooth dhe WiFi, të qendrueshme ndaj ujit dhe me bass special!

Zbrijte!

R20 TWS dëgjuese me bluetooth dhe WiFi, të qendrueshme ndaj ujit dhe me bass special!

15.00  11.00 

R20 TWS degjuese me Bluetooth dhe wireless, të qendrueshme ndaj ujit, me super bass dhe seterio, i përshtatshme për aktivitete sportive, i paisur edhe me mikrofon.

Pastro
Dërgesa: për 24h Kategoritë: , ,

Share this product

Përshkrimi

 

 • Emri/Prodhuesi: ISHOWTIENDA
 • Stili: In-Ear
 • Përbërja: Dynamic
 • Vendi i Prodhimit: Kina
 • Buton kontrollues: Po
 • Ndalues zëri: Po
 • Komunikimi: Wireless
 • Kontroll zëri: po
 • Tipi i WiFi: Bluetooth
 • Me Wireless: Po
 • Aplikacion përkahes: Po
 • Funksionon: SmartPhone/Smart
 • Modeli: Sportive
 • Mbushesi: USB
 • Përkrah SD Kart: Jo
 • Rezistent ndaj ujit: Po
 • Ka mikrofon: Po

Twins Bluetooth 5 Wireless Headphone Sports Stereo In-ear Earphone Mini Headset

Features:

 • True Wireless Stereo technology, true wireless Bluetooth headset, real left and right ear wireless connection
 • High-fidelity stereo music playback, perfect music enjoyment
 • The earphone is small and light, and it is light and comfortable and binaural call.
 • Pick up the headset to automatically boot the Internet, easy to use
 • Small suction magnetic contact design, easy to access and secure

Parameter:

 • Bluetooth: V5.0
 • Range: 10m (free space)
 • Earbuds weight(each): 46g
 • Charging box: 2000 mAh
 • Battery capacity: Earbuds 2 x 50mAh (with protective plate)
 • Battery charging time: Earphone 60 minutes, Charging box 3 hours
 • Battery use time: About 3-4 hours of music time
 • Waterproof rating: IPX5
 • Frequency: 20-20KHz
 • Life time: 30 hours
 • Standby time: 80 hours
 • Support audio codec: A2DP/AVRCP/HFP/HSP
 • Support single/binaural calls, compatible with IOS & Android phones, Laptop, Bluetooth TV

Package Included:

 • Charging box x 1pcs
 • Earphone x 1 pair(Left and right)
 • Charging cable x 1pcs
 • User manual x 1 pcs

Note: F6 Support for charging your phone (button control)

Informacioni shtesë

Ngjyra