TWS Bluetooth 5.0 Earphones 2200mAh me kuti mbushese 9D Stereo sportive

Zbrijte!

TWS Bluetooth 5.0 Earphones 2200mAh me kuti mbushese 9D Stereo sportive

19.90  15.90 

Degjuese TWS me bluetooth dhe wireless V5.0 9D sterio me kuti mbushese, degjuese me super bass, rezistente ndaj ujit dhe të paisura me mikrofon. Gjithashtu kutia mbushese mund të përdorët edhe si powerbank për të mbushur smartphonet deri në 2400MaH.

Pastro
Dërgesa: për 24h Kategoritë: , , ,

Share this product

Përshkrimi

 • Emri/Prodhuesi: Jiansu
 • Stili: In-Ear
 • Përbërja: plastike
 • Vendi i Prodhimit: Kina
 • Buton kontrollues: Touch (double touch)
 • Ndalues zëri: 1 touch
 • Komunikimi: Wireless
 • Tipi i WiFi: Bluetooth
 • Me Wireless: Po
 • Funksionon: për të gjitha Smart Phonet
 • Modeli: Sportive
 • Mbushesi: USB (pako) 
 • Power bank model: 2400MaH
 • Përkrah SD Kart: Jo
 • Rezistent ndaj ujit: Po
 • Ka mikrofon: Po

Informacioni shtesë

Ngjyra