TWS degjuese e vogel e pa dukshme e qasshme përmes bluetoothit S530

TWS degjuese e vogel e pa dukshme e qasshme përmes bluetoothit S530

3.90 

Degjuese blutooth mini e kontrollues të zërit dhe mikrofon, i përshtatshëm për vozitje dhe zyre, kontrollim i thirrjeve telefonike dhe mbushje permes opsionit usb.

Pastro
Dërgesa: për 24h Kategoritë: , , ,

Share this product

Përshkrimi

 

 • Emri/Prodhuesi: GUTSYMAN
 • Stili: In-Ear
 • Përbërja: plastike e fortë
 • Vendi i Prodhimit: Kina
 • Buton kontrollues: Po
 • Ndalues zëri: Po
 • Komunikimi: Wireless
 • Kontroll zëri: po
 • Tipi i WiFi: Bluetooth
 • Me Wireless: Po
 • Aplikacion përkahes: Po
 • Funksionon: për të gjitha Smart Phonet
 • Modeli: mini
 • Mbushesi: rryme/usb
 • Përkrah SD Kart: Jo
 • Rezistent ndaj ujit: jo
 • Ka mikrofon: Po

Informacioni shtesë

Ngjyra

, ,