TWS degjuese e vogel e pa dukshme e qasshme përmes bluetoothit

TWS degjuese e vogel e pa dukshme e qasshme përmes bluetoothit

4.90 

Degjuese blutooth mini e kontrollues të zërit dhe mikrofon, i përshtatshëm për vozitje dhe zyre, kontrollim i thirrjeve telefonike dhe mbushje permes opsionit usb.

Clear

Share this product

Description

 

 • Emri/Prodhuesi: TedGem
 • Stili: In-Ear
 • Përbërja: plastike e fortë
 • Vendi i Prodhimit: Kina
 • Buton kontrollues: Po
 • Ndalues zëri: Po
 • Komunikimi: Wireless
 • Kontroll zëri: po
 • Tipi i WiFi: Bluetooth
 • Me Wireless: Po
 • Aplikacion përkahes: Po
 • Funksionon: për të gjitha Smart Phonet
 • Modeli: mini
 • Mbushesi: rryme/usb
 • Përkrah SD Kart: Jo
 • Rezistent ndaj ujit: jo
 • Ka mikrofon: Po

Specifications

Model Number: S650
Bluetooth Version: Bluetooth V4.1+EDR
Bluetooth Distance: Up to 10m
Working Time: About 4-5 hours
Charging Time: About 1-2 hours
Standby Time: About 150 hours
Compatible: Android, iOS, Microsoft, Tablet, 99% of the phones with Bluetooth.

Features

– Mini in-ear wireless invisible design.
– Super Mini Size and hidden in the ear, no wearing burden.
– Ergonomic earphone design ensure the earphone is stable in ears, good for driving, sport, business and leisure.
– Bluetooth V4.1 + EDR wireless signal with 10-meter range.
– Deep DPS noise-reduction microphone ensures clear voice.
– Voice prompt for pairing, calling, turning on/off.
– Single multi-function button for turning on/off, switching songs , Switching languages , answering/declining calls.

Bluetooth Pairing

 1. Turn on the headset. It gets in standby mode
  2. Search for Bluetooth devices on phones.
  3. According to the phone prompt, pair the earphone and phone. If pairing failed, repeat it.
  4. If the pairing is successful, the indicator will flash blue. You can dial in the standby mode or the ready state.

 

Additional information

Ngjyra

, ,