TWS Degjuese me Bluetooth 5.0 3500mAh 9D bass sterio

Sale!

TWS Degjuese me Bluetooth 5.0 3500mAh 9D bass sterio

24.99  17.49 

Degjuese TWS Bluetooth 5.0 3500mAh me kuti mbushese me Wireless, degjuese me 9D sterio dhe bass, rezistente ndaj ujit dhe të pisura me mikrofon.

Clear

Share this product

Description

 • Emri/Prodhuesi: NAGFAK
 • Stili: In-Ear
 • Përbërja: plastike dhe alumin
 • Vendi i Prodhimit: Kina
 • Buton kontrollues: Po
 • Ndalues zëri: Po
 • Komunikimi: Wireless
 • Kontroll zëri: po
 • Tipi i WiFi: Bluetooth
 • Me Wireless: Po
 • Aplikacion përkahes: Po
 • Funksionon: për të gjitha Smart Phenet
 • Modeli: Sportive
 • Mbushesi: USB
 • Përkrah SD Kart: Jo
 • Rezistent ndaj ujit: Po
 • Ka mikrofon: Po

TWS 5.0 Bluetooth 9D Stereo Earphone Wireless Headphones IPX7 i qendrueshëm ndaj ujit, modele sportive me mikrofon. Earphones Sport Headphones Headsets me Mikrophone

Specifikat e produktit:

 1. Bluetooth V5.0, mbeshtet të gjitha llojet e pisjeve me bluetooth dhe konsumon shumë pak rrymë.
 2. 3500mAh pako mbushëse që mund ti mbush 2 kufjet rreth 10 herë, për çka mund të me një mbushje të pakos – kutisë mbushese ju mund ti përdorni kufjet mbi 80 orë.
 3. Me teknologji për mbrojtje nga uji, nuk keni nevojë që të shqetësoheni nga uji,
 4. Vetëm me një buton ju mund të kontrolloni të gjitha funksionet, si kalimin nga një muzik në tjetrën, menaxhii i thirrjeve telefonike si dhe asistencën e zërit.

Pjesët shtesë të produktit: 

2* Kufje Bluetooth

1* Kuti mbushese 1* USB kabëll

1* Manual përdorues

2* Mublesa rezerv të kufjeve (L,M Size)

Additional information

TWS Degjuese

modeli1