Wireless Car Bluetooth FM modulator

Wireless Car Bluetooth FM modulator

5.90 

Paisje për dëgjimin e muzikës dhe radios në veturë, i qasshëm përmes Blootothit dhe wirelesit, me USB dhe Aux dalje i pranon të gjitha llogjet e kartelave dhe USB-ve.

Pastro
Dërgesa: për 24h Kategoritë: ,

Share this product

Përshkrimi

 

Informacioni shtesë

Ngjyra