Wireless headphones airpods i11

Sale!

Wireless headphones airpods i11

9.99  7.99 

i11s tws degjuese me Bluetooth dhe wireless, të qendrueshme ndaj ujit, me super bass dhe seterio, i përshtatshme për aktivitete sportive, i paisur edhe me mikrofon.

Clear

Share this product

Description

 

 • Emri/Prodhuesi: TWS
 • Stili: In-Ear
 • Përbërja: plastike e fortë
 • Vendi i Prodhimit: Kina
 • Buton kontrollues: Po
 • Ndalues zëri: Po
 • Komunikimi: Wireless
 • Kontroll zëri: po
 • Tipi i WiFi: Bluetooth
 • Bisedë: rreth 3-4 orë
 • Koha për muzikë: 2.5 – 3 orë
 • Me Wireless: Po
 • Aplikacion përkahes: Po
 • Funksionon: për të gjitha Smart Phonet
 • Modeli: Sportive
 • Mbushesi: USB
 • Përkrah SD Kart: Jo
 • Rezistent ndaj ujit: Po
 • Ka mikrofon: Po
 • Standby time: rrethë 120 orë

Paketimi përfshinë:
    2 x i7s tws bluetooth earphones (e majta dhe e djathta)
    1 x Kutia mbushese
    1 x USB kabell për mbushës
    1 x manuali i përdorimit

Additional information

Ngjyra