Wireless sport TWS 0.V5.0

Zbrijte!

Wireless sport TWS 0.V5.0

19.99  14.99 

Degjuese TWS Bluetooth V5.0 3500mAh me kuti mbushese me Wireless, degjuese me 9D sterio dhe bass, rezistente ndaj ujit dhe të pisura me mikrofon.

Pastro
Dërgesa: për 24h Kategoritë: , , ,

Share this product

Përshkrimi

 • Emri/Prodhuesi: TWS
 • Stili: In-Ear
 • Përbërja: plastike dhe alumin
 • Vendi i Prodhimit: Kina
 • Buton kontrollues: Touch
 • Ndalues zëri: 1 touch
 • Komunikimi: Wireless
 • Tipi i WiFi: Bluetooth
 • Me Wireless: Po
 • Aplikacion përkahes: Po
 • Funksionon: për të gjitha Smart Phonet
 • Modeli: Sportive
 • Mbushesi: USB
 • Përkrah SD Kart: Jo
 • Rezistent ndaj ujit: Po
 • Ka mikrofon: Po

Informacioni shtesë

Ngjyra